McDonald's'da beraber çalıştığım kız arkadaşımla (o zamanla arkadaşımdı sonra çıkmaya başladık. 1 yılı devirdik.) akşam vardiyasındaydık. İşimiz 10'da bitti. Punch out yaptık işten ayrıldık. O zamanlar çok tanımadığımız için birbirimizi yürüyerek eve gidiyorduk. Yolda konuşafım falan diye. Yoksa evde tek konuşacak ortam yoktu. Kalabalıktık. Yol 1 saat sürüyordu. Yolun ortasında acıktık. Marketten taco ve bira aldık. Gittik bir yere oturduk. Richmond'da yeni sayılırız o zaman.

Bira içerken Enternasyonal Marş'ı açtım. İçip dinlerken önümüzden süratle bir şey geçti. Fren sesi geldi. Sonra geri geri bir bisikletli geldi. Baktık polis. Burada içmek yasak dedi. Bende neresi ki burası dedim. Meğer üniversitenin bir binasının önüymüş. Burada ne yaptığımızı falan sordu. McDonald's'ın adresini söyledim. Dökün biralarınızı dedi. Dedim biraz içeyim kalanını dökeyim. Tamam dedi İçtim gerisini döktüm.

Richmond'ın da bir gazetesi var. Böyle toplumun huzurunu bozan, kavga eden, içki içenleri falan suçlular gazetesinde yayınlıyor. Polise birayla yakalanınca direkt onlar geçti aklımdan ama citizen olmadığımız için uzatmadı herhalde.

Bir daha tekrarlarsanız işlem başlatırım dedi. Teşekkür ettim. Bekleriz McDonald's'a dedim. Ayrıldık.