Alıntı Fetelin0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar tavsiyem Server ya da bellboy gibi tip üzerinden dönen işlerde çalışmanız. Cash para geliyor paychecki bekleme gibi derdiniz yok. Ama parayı saklayabilmeniz çok önemli. Housekeepingden uzak durun derim şahsen dilim yandı hala da yanıyor
Server ve bellboyluk denen isler binde bir gelir. Bu yuzden kimseyi sartlandirmamak lazim ve en ileri duzey ingilizce beklenir. Bu yuzden kimseyi yanlis yonlendirmeyelim. Kolay secilecek isler degil.

Alıntı directedbycan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Arkadaşlar, ben de 2014 Wat'a katılacağım.Yalnız bir ikilemde kaldım..firma olarak ya united towers ya da accept diye bir firma seçecem..UT, zaten bilinen bir firma,epey de ilgililer,gerek mail gerek telefon olsun ilgilendiler..Diğer firma istanbulda bulununa bir firma adı sanını wat da duymadım hiç ama sunduğu işlerden biri tam benlik..ikisiyle de konuşacağım tabi.sizce işi beğendiğimi mi ön plana koymalıyım ?
Ne isler vaad edildi gecmis yillarda daha sonra ne rezillikler yasattilar ogrencilere. Vaadlerini dayanagi neymis ? Hangi sponsormus ? Ayrica o isi arastirdin mi ? Gercek oldugunu ve gercekten anlatildigi gibi oldugunu biliyor musun? Bunlar cok onemli , wat olayinda is cok onemli , bu isi sunacak sponsor da cok onemli. Sponsor iyiyse is de iyi oluyor genelde. Bunu unutmayin.