Arkadaşlar şu an Ocean MD'deyim ve bir arkadaşımla West Ocean'daki Dollar Tree'nin karşısındaki Rambler Motelde kalıyorum. Ancak başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Arkadaşım Doug Roller'de çalışıyor. Daha kapısına gider gitmez Türk olan manager, hemen gel ihtiyacım var sana dedi ve ne bir belge ne sevis ne sosyal güvenlik kartına bakmaksızın işe aldı çocuğu... Ben de kendi işim olan 32. caddedeki MCDonalds'a gittim ama hayal kırıklığına uğradım. Elena mı ne bir manager var bayan, ve duyduğum kadarı ile Türkleri sevmiyormuş. Kadın sosyal güvenlik kartın olmadan alamam seni diyor ısrarla. E-Pointe başvurdum gidip almak için. Ancak sosyal güvenlik kurumu şehir dışında ve başvurdun aldın diyene kadar 10 gün geçiyor. O vakte kadar parasız kalırım. Anlamadığım şey arkadaş hemen işe başlarken bana neden bunu şart koşuyor McDonalds. İlk defa duyuyorum böyle bir şey. Normalde kart çıkana kadar çalışmam gerekiyor diye biliyorum. Diğer bütün evraklar hazır zaten gerek sevis gerek I94... Gördü de. Ama almıyor kadın ısrarla... Kart gelene kadar ne yapmam lazım deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hiç aklıma gelmezdi çok zor durumda kaldım. Param azalıyor ev bulmam lazım daha ki vakit daralıyor şehir kalabalıklaşıyor. İnsanlar görgüsüz ve yardımdan uzak... Deli gibi pişmanlığım var şu an... Türk'ün gerçekten Türk'ten başka dostu yok onu anladım...