Arkadaşlar şu an Ocean MD'deyim ve bir arkadaşımla West Ocean'daki Dollar Tree'nin karşısındaki Rambler Motelde kalıyorum. Ancak başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Arkadaşım Doug Roller'de çalışıyor. Daha kapısına gider gitmez Türk manager hemen gel ihtiyacım var sana dedi ve belge ne sevis ne sosyal güvenlik kartına bakmaksızın işe aldı çocuğu... Ben de kendi işim olan 32. caddedeki MCDonalds'a gittim falan hayal kırıklığına uğradım. Elena mı ne bir manager var bayan ve duyduğum kadarı ile Türkleri sevmiyormuş. Kadın sosyal güvenlik kartım olmadan alamam seni diyor ısrarla. E Pointe başvurdum gidip almak için. Ancak sosyal güvenlik kurumu şehir dışında ve başvurdun aldın diyene kadar 10 gün geçiyor. O vakte kadar parasız kalırım. Anlamadığım şey arkadaş hemen işe başlarken bana neden bunu şart koşuyor. Diğer bütün evraklar hazr. Gördü. Ama almıyor kadın ısrarla... Kart gelene kadar ne yapmam lazım deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hiç aklıma gelmezdi çok zor durumda kaldım. Deli gibi pişmanlık var... Türk'ün gerçekten Türk'ten başka dostu yok onu anladım...