Arkadaşlar 17 Mayıs'da Ankarada kız arkadaşımla birlikte vize görüşmesine girdik.Benim randevum saat 8 de onunukisi ise 8:15de idi.Nese daha önce okuduğunuz üzere parmak izine kadar olan ayrıntıları anlatmıyorum hepsi aynı zaten.Kız arkadaşımın ingilizccesi daha iyi benden ne şansdır ki bana en nalet kadın geldi
ilk olarak bana sorulan soruları yazıyım
nerde okuyorsun
bölümün ne
nereye gideceksin
neden programa katılıyorsun
gideceğin yer nasıl bir yer
nerde çalışacaksın
daha önce türkiyede çalıştınmı
çalıştıysan görevin neydi
trabzonda okuyorum ben ne alakaysa trabzonda mc donalds var mı dedi
iste sen ordan yiyormusun dedi
ailen nerde yaşıyor ve ne iş yapıyorlar dedi

arkadaşıma sorduğu sorular ise
nerde okuyorsun
bölüm
nereye gideceksin
daha önce yurtdışına çıktın mı
çıktıysan nereye gittin,kimin yanına gittin
not ortalamasını sordu
ailen neiş yapıyor

bu sorulardan sonra aldık vizeyi benim ingilzce ortaya yakındı ancak not ortalamam 2.95 di sorularada cevp verebildim bazlılarına sadece yes desemde kız arkadaşımı görüştüğü bayan pek zorlamadı , onunki 1 dkk falan sürdü. inglizcesi iyiydi ortalamasıda 2.90 dı.Not ortalamanız iyiyse inanın çok zorlamıyorlar en azından çok soru sorsalarda veriyorlar orda red alanların çoğu ortalamazı düşük olanlardı .Mesela bir arkadaş vardı not ortalaması 1.66ydı ama advance derecede konuşuyordu , çok rahat aldı denegelemek lazım sanırım birazda şans işi ama genelde herkes alıyor sıkıntıya gerek yok arkadaşlar

Bu arada arkadaşlar biz albamaya 13 haziranda gideceğiz.Eğer başka arkadşlar varsa iletişime geçelim.