Arkadaşlar merhaba, bende hayırlısıyla aldım vizemi ancak yazacağım şeyler çok iç açıcı değil en azından çok kolay vermediler bana vizeyi şöyle; ilk kısımları anlatmaya gerek yok zaten herkes değinmiş.

Benim görüşmem 13.45'di ve son 4 vezne açıktı. 10 11 12 13 sanırım ya da bir fazlası ben 12'deydim. Adam tam bir amerikan tipli birisi yani tarif edemem ama yolda görseniz bu adam amerikan dersiniz. Neyse sorular geneli aynı ancak kesinlikle ne bir yavaş konuşma ne de kolay vize diye bir şey yoktu benim görüşmede. Şunu kesinlikle belirtiyim konuşma sen ne cevap verirsen ona göre gidiyor yani hali hazırda bir diyalog yok. Bende öyle gitmiştim biraz afalladım. 2 tane soru sordu ortalarda tek bir kelime bile anlamadım işimi anlattım okay dedi bitti. İlk sorular

Nereye gidiceksin?
Neden orası?
Tatilde nereye geziceksin?
Neden Miami'ye gitmek istiyorsun?
Çalıştığın yerde kaç kişi var?
Ne iş yapıcaksın?
Gelince ne yapıcaksın?
Master'ı hangi alanda yapıcaksın?
Ne zaman mezun olucaksın?

Baya baya adamla konuştuk 10 dakkikadan fazla sürdü. Sonunda işte onaylanmıştır yazısı geldi. Çıktık gittik yolda bir arkadaş ya seni ne tuttu bana 30 sn verdi yandaki adam dedi. Kısmet dedim bende. Size nacize tavsiyem ezbere gidersiniz patlarsınız. Keza 2 tane bizim şirketten eleman red aldı ingilizce yüzünden. Ortalamam 2.40 bu arada. Teşekkürler.