2012 yazında NJ wildwoodda cok güzel bir WAT deneyimi yasadım yalnız orada bulundugum ilk hafta basıma ilginc bir olay geldi. Ben oraya vardıgımda daha amerikalı liseli veletlerin okulları bitmemişti ama haftasonları kaldıgım yer yazlık bir yer oldugundan tatile geliyorlardı , schoolgang olayları falan neyse bir gün işten dönmüşüm yorgunum evimin kapısının onunde sigara içiyordum zenci bir amerikalı cocuk bana dogru yaklaşmaya basladı , cok yakınıma geldiğinde uzerindeki alkol kokusunu iyice alabiliyordum once sigara falan isticek sandım ama sonra bilindik hareketlerle ve aksanla "u got bitches ?" diye sordu ben ama hiç istifimi bozmadım daha sonra "I ll smash u" dedi ben de ilk başlarda sarhoş diye bulaşmak istemedim bir de orda gurbette olan biziz sonucta ama "smash u" diyince sinirlendim ve " have u ever met with an ottoman slap?" dedim ayağa kalktım cocuk böle bi korktu arkadasları da liseli pijler o sırada videoya falan cekiyolardı ben öle kalkınca cocougu hemen yanımdan uzaklaştırdılar , sonra bi sigara daha yaktım otrmaya devam ettim o sırada yan tarafımzdaki içki dükkanından ırkçı bir beyaz abimiz sağlam adammıssın tarzı cumleler kurdu falan nese öle bi hikayeydi işte