Alıntı ımtalkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tw 2013 bilet kampanyası aracılığıyla bugün alıyorum thy nin en düşük öğrenci kampanyası ile non stop olarak ... Aktarmalılar thy nin bu kampanyasına göre daha pahalıya geliyor yani şu an için ..

10 haziran 2013 ist - washington dulles
10 ekim 2013 washington dulles - ist

fıyat vergıler dahıl 685 eur olaraktır yani 1589 tl ye geliyor
Alıntı muratrecon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gıdısı unıted aırlınes, donusu lufthansa ıle alarak 1287 lıraya bıletını alabılırdın. Hayırlısı olsun artık.
Alıntı lm.ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
non stop nereye alıyorsun ya 1287 liraya öğrenci bileti bide ... ?
ya thy yollarının sınır bilet fyatları bunlar zaten ben thy aradım direk kendim görüştüm bana çektikleri fiyat 750eur o yüzden boş paylaşım yapmak yerine link at hangi sınıftan alınmış onları göster thy nin ..
ben aynı tarhilerde 10 haziran gidiş 3 ekim dönüş atatürk-washington dulles a aynı bileti dediğin fiyata bul bi tane daha arkadaşım alıcak hemen alalım kaç gündür fiyat araştırıyoruz hady göster marifetini ver bakalım güzel bi fiyat ( thy non stop istiyorum ) .)
ben aldım biletimi sadece 1 kişilik istiyorum bi ark için daha ve thy non stop istiyorum demiştim 685 eur aldığımda çok yüksek demiştin kendin 1014 dolar fiyat çekiyorsun nasıl iş bu :s ?
olmus 10 gun, fıyatlar hergun aynı kalırmı ım.alı lutfen. Ne kadar erken o kadar uygun bunu sen de bılıyorsun. Hatta sımdı baktıgımla 1 saat once baktıgım bıle farklı ım.alı. Su anda senın ıstedıgın tarıhlerde ve guzergahtakı bılet thy nonstop sana oncekı mesajımda dedıgım 770 euro oldu 810 euro. Anlatabılıyorum umarım. Aslında bosuna tartısıyoruz yanı