burda yazılanları gorunce hatırladım da kayıt sırasında bıze de ne yalanlar soylenmıstı zamanında.ben 300usd ıle gerı dondum
gezdım tozdum alısverıs yaptım ıngılızcemı gelıstırdım. 2.ıs aradım bulamadım.haftada4 gun calısıp 3 gun bısıkletle orayı burayı gezdım butun yaz.
şans meselesi bence. bızım okuldan gıdıp te 3500 usd kazananlar oldu onlarda baya yogun calısmıslar.para kazanmak ıcın bu programa katılmak ıstıyorsan bence alaskayı secmelısın .mıkroklıma vardı bı ara forumda heralde atıldı forumdan 10.000 usd kazandıgını falan soyluyordu
.ya da forumdan ıyı para kazanan arkdslarla ıletısıme gecıp onların calıstıgı ısyerı ya da sehıre gıtmeye calısmalısın. ben 1400 usd kazandım 240 usd ıse vergı ıadesı aldım toplamda 1640 usd kazandım
oysa 3500usd harcamıstım gıderken. bıraz sırketın azızlıgıne ugradım gıttıgım yer kucuk bı kasabaydı 2.iş yoktu aslında.yıne de ıyı bır deneyımdı benım ıcın unutmuyorum o gunlerı.kendını benım gıbı sartlandırmamanı onerırım hayal kırıklıgı yasayabılırsın.tadını cıkarmaya bak eger gıdersen amerıkaya.aslında son gelen paycheckte butun yaz toplam 3000 kusur usd kazandıgım yazıyordu.acıkcası harcadıgım parasyı kazanmıstım.tabı 3 ay orda kalırken odedıgımız ev kırası yeme ıcme vb seylerı cıkarırsak 1640usd net kazandıgımı goruyorum.acıkcası yenı yerler gorme kulturler tanıma ıngılızcemın gelısmesı maceraya atılmak 4 aya yakın bır sure abd de kalmak yanı zararda oldugumu dusunmuyorum.
Bookmarks