Arkadaşlar 1 ay daha buradayız, pedicab işi yapmayı düşündük, bütün yaz her gün saatlerce bisiklet kullandık ve bacaklarımız beton gibi, iyi olacaktı fakat lisans için 3-4 hafta beklemek gerekiyormuş. olmayacak galiba.

bugun bir kaç turk restoranına ve marketine gittik ama onlar da hep sürekli çalışan istiyorlar, ben de yalan söyleyip 1 ay sonra kötü olmak istemiyorum zira vizemi f1e çevirebilirim ama burada kalıp kalmayacağım kesin değil hani.

böyle sürekli işçi alıp çıkaran büyük işletmelerde part time pozisyonlar kovalamak gerekiyor ama buraya geldiğimizden beri sersem gibi olduk ne uyuyoruz ne de iş kovalamaktan dinlenip adam gibi düşünebiliyoruz, aklıma da bir şey gelmiyor. starbucks ve mcdonalds gibi yerler de hep online başvuru alıyorlar geri dönüşleri çok uzun sürüyor.

şu an manhattan'dayız, altımızda araba var new jersey olur connecticut olur yeter ki iş olsun acil başlamamız lazım yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa özel mesajla ulaşabilir sürekli kontrol ediyorum, telefon verilmiyor sanırım burada.