Merhaba arkadaşlar ben 30 eylüle kadar çalışıp 17 ekime kadar gezmeyi planlıyorum ve turlara katılmak en iyi yol gibi görünüyor. ama tek başımayım ve fiyatlardaki dengesizlik gereği bu turlara katılmak için arkadaşlara ihtiyacım var. ilgilenip bana katılmak isteyen olursa yazın lütfen, çook sevinirim.ya da benzer planlarınız varsa biraz daha erken başlayan tarihlerde, uyum sağlamaya çalışırım.
Doğu için 3 ekimde new yorkta başlayıp 8 ekim akşamı biten bu turu düşünüyorum (link paylaşmak yasak değildi umarım!)
6-Day US East Coast Vacation Package from New York with Airport Transfers (Wed/Sat) - TakeTours
batı için de san franciscodan 9 ekim de başlayan 15 ekimde biten bu turu düşünüyorum
7-Day Yosemite, Grand Canyon South, Las Vegas, Theme Parks Tour from San Francisco - TakeTours
linkleri ilk açtığınızda görünen o güzel ucuz fiyat ancak 2 kişi olunca geçerli, tek kişiye 2 katı fiyat çıkıyor.
not: new yorktan san franciscoya gidiş dönüş bilet şu anda 328 dolara var akşam 8.30 da. doğu turunun bitişi için not düşülmüş new york jfk den uçuşunuzu akşam 7den sonraya planlayın diye. her iki turda da bana eşlik etmek isteyenler olursa süper olur, pek umutlu değilim ama :/