Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
Site'ye yeni katıldım ve ben bu sitede bana yardım edecek birilerinin olduğuna inanıyorum umarım sağlam dostluklar kurabilirim ve beni aranıza kabul ederseniz.
Ben bu sene mezun oldum. Bu sene Üniversite'yi pas geçip Toefl sınavına hazırlanacağım,yani direk Amerika'da başlamak istiyorum Üniversite'ye.
Toefl'a başlamadan önce (yani toefl kursu sırasında'da kışın Amerika'da devam edeceğim ama öncesinde..)
8 Hafta Süresince Ağustos'un 20'sin de San Diego'da olacağım. Şirket'in bana sunduğu bir sürü şehir arasından:
Daha az Türk olduğunu düşünerek ve fazla kalabalık metropol hayatı sevmediğim'den San Diego'yu seçtim.
Ama acil yardımınıza ihtiyacım var. San Diego nasıl bir yer hiç bilmiyorum.
Yurt'da konaklayacağım. Ve şirket'im bana yarın Yurt'un adını verecek.
San Diego'da bulunan arkadaşlar ile burdan iletişime geçip San Diego'da görüşmek isterim ve Yarın Yurt'un adını vererek biliyorlarsa görüşlerini almak istiyorum.
Sorularım: San Diego nasıldır? Şehir yaşamı uygun mudur? Güzel Sanatlar Lisesi çıkışlıyım ve Üniversite'de de Sinema Televizyon bölümünü seçeceğim Amerika'da.
San Diego'da Sanat Üniversiteleri var mıdır?
California,San Francisco,Las Vegas'a ulaşım San Diego'dan nasıldır inanın hiç bilmiyorum.
Ve şuan YANLIŞ bir karar verip vermediğimi de merak ediyorum San Diego'yu seçmekle.
San Diego'da bulunan yada gören veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılarımla...
Bookmarks