valla 14 saat uçtum italya-chicago-michigan hiçbirinde sorun çıkmadı. el çantamda 3 tane sandviç vardı bişe demediler. evet uçakta verdiler yememe gerek kalmadı ama sokamazsın da demediler.Hayır arkadaşlar, iki saatlik dandik uçuşlarınızda el bagajında yiyecek yutturursunuz ama usa uçuşlarında bunu yutturamazsınız. bildiğiniz gibi sadece freeshop alışverişlerinizle aldığınız şeyleri götürebilirsiniz.
ancak geçen sene bagaja verdiğimiz bavulun içinde kek börek sarma ve bilumum şeyler vardı, uçak yerine amerikada içinde bunları değerlendirebilirsiniz zaten uçak içinde istemediğiniz kadar yiyecek veriyorlar
en sıkı denetleme Chicago'da oldu. bavulda zaten hiçbi sorun çıkmadı. çıkar da atarlar diye şampuan yiyecek filan az getirdim ama keşke daha fazla getirseymişim. börek kesinlikle getirin bagajınızda. ilk hafta mikrodalgada ısıtıp onla idare ettik. şampuan duş jeli filan küçük şişelerde getirdm ama keşke daha çok getirseymişim 23 kilo bagaj hakkım vardı 17 kiloyla geldim.
biz börek poğça neskafe bardak filn getirdk tabi bunlar bagajda. hatta yanımdaki arkadaşm börekleri el çantasında getirdi hiç bi sorun çıkmadı. hemde American Airlines'de...
Bookmarks