Para transferi hakkındaki konuları okudum fakat kafam da karışmadı değil. Benim bu pazartesi yani 18inde uçağım var o yüzden Türkiye'den hesap açtırma gibi olayım kalmadığı (yani ABDde açırıtıcam artık) için benim durumuma en uygun nedir? Y

Western Union ve Moneygram hesabı açtırırsam. Hesap açılış ücreti alınmıyormuş sanırım ama para gönderiminde kesinti yapıyorlarmış. Eğer Citibank'tan açarsam açılış ücreti olarak 50$ falan veriyormuşuz ama para transferinde komisyon alınmıyormuş.

Arkadaşlarım para gönderecek ve onlar için belki alışveriş yapma durumum var. Ve sonuçta buraya gelirken parayı üzerimde taşımak istemiyorum herhangi birisine transfer yapıp Türkiye'den çekmek istiyorum. Bu durumda bana en mantıklısı Citibank gibi duruyor?

Amerikada en yaygın hangisi bankamatik, para çekme ve yatırma kolaylığı için?

Birde ben babamın Garanti kredi kartından kendime ek kart çıkarttım internetten alışveriş ve araba kiralama olayında onu kullanmayı düşünüyorum. Örneğin ben kredi kartıyla bir alışveriş yaptım. Parasını buradan açtığım hesaptan babamın garantideki hesabına atsam o ödese? bu tarz alışverişler için?

Genel olarak bunlardı sorularım