[QUOTE=mutkua;157513]Kardeşim daha önce North Carolina da bulundum daha doğrusu ilk oraya gittim ve orada çalıştım. Gideceğin yer tam olarak neresi? Ben OBX denilen bölgedeydim. Corolla kasabasında yerleşim yeri geyet güzel ama süpermarket ve shoplar bir arada.kalacağın yeride iyi seçmen lazım, apartmanlar dedikleri yerde kalırsan merkezde olrsun heryere taş çatlasın 2dk yürürsün ama sectionlarda olursan yürüme mesafesi 20dakikadan başlar fakat evler hep 3-4 katlı villa. oraya gidersen herseye uzak olursun söyleyim. Wat öğrencisi az değil aksine fazla ama türk çok az sayıda geri kalanı tahmin edebiliyosundur rus ve ukrayna.. orada işi ev partilerinden götürürsün mekan iki taneydi birisi geçen sene kapanmış.ufacıktı zaten ve bilindiği üzere 21 yaş altı giremiyor. araban olmazsa ne alışveriş yaparsın ne de gezebilirsin en tanıdık burgerking . iki taraf okyanus çoğu kasabada. bizim kaldığımız yerde 2bucuk ay boyunca hiç otobüs görmedim ben en yakın Avon kasabasına kadar geliyorlar diye biliyorum. NewYork city 11 saat, washington DC 4bucuk saat çekiyor arabayla. en yakın alışveriş shopları ise (lacoste-tommy-aeropostal-shoes center ve elektronik şeylerden bahsediyorum) 30mil falan bisikletle 1 saatten daha fazla sürüyor aklına takılan başka bir soru olursa yardıma hazırım tabi kendi bildiğim kadarıyla...[/QUOTE

bende north carolinaya gideceğim bu sezon vizede sıkıntı olmazsa eğer,öncelikle willmington olarak belirlemiştik fakat şimdi jacksonville sunset inn olarak değiştirdiler,eğer istersen hallederiz falan dediler, benim sormak istediğim sen carolinada hangisini veya nereleri önerirsin?