ben bu yıl ılk kez wat a katılıcaktım. global vizyona kayıt oldum tavsiye üstüne kayıt oldum.bir iş sectım, skype görüşmesı falan oldu garantı gırersın dedı danısmanım sonra 500 dolar ıstedı bende onun samımıyetıne guvendım 500 dolar yerıne sevıs ucretı dahıl butun sırketı verılmesı gereken ucretı gıdıp verdım. parayı verdıkten 2 gun sonra işe giremedın ıngılızceni yetersiz buldular dedi. sonra bana baska ıs onerdı işi seçtım secerken 15subat en son gun yazmasına ragmen 1 ay gectı ne skype oldu ne baska bı haber.tabı sırketın ılgısı azaldı. cok yogunlarmıs.. ısrarla aramam sonucunda dun skype gorusmesı yaptık amerıka saatıyle sabah 4.10gece falan bana o skype de hıc ınandırıcı gelmedı ama neyse iş north conway de donut işi, bu işi seçen diger fırmadakı kişilerin işleri kesınlesmıs bızım fırmadanda toplam 4 kız gıdıcektı 3unu gecen hafta cuma gunu skype almıslar... ben nıye onlarla bırlıkte gıremedım dedıgım de lıstelere gore canım bız ayarlamıyoruz dıyor danısmanım.. bugun haber gelıcektı hala yok. saat farkı var haber alamadık dıyorlar skypede de saat farkı vardı gecenın 4unde benımle konusan adam sonucu vermeye gelınce mı saat farkı nedenıyle atamıyor. deneyımlı kısıler bana yardımcı olur ve konu hakkında yorum yaparsa sevınırım