Merhaba arkadaşlar. Biliyorum Alabama başlıklı konu var. Hatta inceledim ve bilgi almaya çalıştım oradaki arkadaşlardan ama artık güncel bir konu değil ve hiç yardım alamadım. Bu sebeple yeni bir konu açmak zorunda kaldım.
Ben bu yaz bir problem olmazsa Mobile-Alabama'da olacağım. McDonalds'ta çalışacağım. İlk başta iş seçeneklerinde bunlar çıkınca çok sinirlenmiştim. İstememiştim. Birkaç günüm sıkıntıyla geçti. Hatta Amerika'ya gitmekten bile vazgeçmiştim. Çünkü istediğim yer burası değildi ancak daha sonra kendimi alıştırdım. Tamamen olumlu yanlarını düşünmeye başladım. Gidenler orayla ilgili bilgi verebilirlerse benim için harika olur. Mobile ortalama büyüklükte bir şehir ama şehir içi ulaşım yok diye duydum. Umarım öyle değildir. Ulaşım mutlaka olmalı. Ama yine de bilgisi olanların bu konudaki cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum. Belki onlar ulaşımla ilgili yollar bulmuşlardır. Yorumlarınızı, düşüncelerinizi bekliyorum ama lütfen çok olumsuz olmasın. Çünkü kendimi kötü hissetmek istemiyorum