meraba arkadaslar. 1 kere work and travella 1 kerede staj programinla amerikaya gittim . pazartesi gunude turist vizesi icin basvurdum ama konsolosluk calisani beni cok zorladi en az 50 tane soru sordu cok iyi gecti diyemem nedense adam cok sinirliydi hic bisey anlamadim sonunda dedi makbuzu yanlis almissin bankadan dedi onun yenisini al bide ds 160 da gidecegin yeri yanlis yazmissin onlari duzelt bize yolla dedi vede bi yesil kegit verdi yolladi. simdi benim anlamadigim 2 kere amerikaya giris cikis yaptim vede hic bi sorun yasamadim. neden boyle bisey yapti ? sizce evraklari yollarsam vizeyi alabilirmiyim ? mulakat cok iyi gecti diyemem adam bana harbi sinirliydi nedenini bilmiyorum dusman gibi davrandi aklimada su takildi eger vize vermeyecek olsa nie dekontu vede ds 160 in yenisini istesin . yada sadece benden makbuzu almak icin mi istedi evraklari sonra vize reddi yazip yollayacak mi bana ? siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar ? simdiden cok tessekkurler gurur meselesi yaptim herkez diyodu sen alamazsan kimse vize alamaz 100 kisi vardi gorusmeye giren benim onumde hepsi aldi tek ben alamadim demekki bende bi sorun var simdi den yorumlariniz icin tessekkurler