ark lar benim işlemler hazır ilk kez wat a gidiorum. ve self olarak gidiorum ilk gidişimde. şu an ing seviyem fena deil ama amerikan kültür dernegi dil kursuna gidiyorum. haziran sonunda 3 kur bitirmiş olucam yani ing seviyem bayabi ileri düzeyde olacagı tahmin ediyorum.bu arada restaurant işinde çalışıcam.
1. sorum wat sürecinde neler yapmam gerekiyor anlatırsanız. self forumu gönderme? vize süreci? pasaport? uçak bileti ne zaman alınmalı?
2. sorum bu benim wat süreci işlemleri tahmini bi aksilik çıkmassa ne zamana biter. ne zaman herşey hazır olur abd rüyası için.
3.sorum benim yaz aylarında çalıştıgım işyerimin sahibinin los angeleste döner salonu war orda çalışıcam sizce bu adam beni yok parasına çalıştırma gibi bi ihtimal war mı yoksa sözleşmeli oldugu için bi ücret standartının altına düşmemesi gerekiyor mu?
4.sorum los angeles için ayrıca ne gibi hazırlıklar yapmalıyım ? yanımda ne kadar para götürmeliyim? giyecek? ve ayrıca ne gibi şeyler götürmeliyim?
5. sorum los angelese hakkında gidip gelen warsa aylık tahmini masrafım ne kadar olur
6.sorum aylık tahminin kazancım ne kdr civarında olur?
Üşenmeden okuyup bu uzun yazıyı tek tek cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok tşk ler.
Bookmarks