Alıntı jesuscane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba, ben şu an santa monica/los angeles'tayım. Wat için burayı seçtim, oldukça pahalı bir yer. ilk ay overtime olayım, çalışayım derdindeydim ama burada housing masrafları dudak uçuklatacak cinsten olduğu için kenara para koyayım endişesinden sıyrıldım, tadını çıkarmaya bakıyorum, bu yüzden 17 eylül'de iş bitecek (eğlence parkında çalışıyorum) california turu yapmayı düşünüyorum 17 eylül 1 ekim'e kadar san diego-grand canyon-las vegas- san fransisco-los angeles güzergahında (bu tarihlerde road trip planlayan ehliyeti olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilir) road trip bittikten sonra, new york'a geçicem, çünkü dönüş biletimi new york'tan aldım oraları da göreyim diye. 1 ekim 15 ekim arasında new york'tayım, o tarihlerde orada olacak, ya da tanıdığı bildiği bir türk olan arkadaşlar benimle irtibata geçerse çok sevinirim. 15 günlük kira parasını peşin vereceğim, zaten sürekli gezeceğimden eve sadece yatmak için geleceğim. bu sürede chicago ve washington da yapmayı düşünüyorum, 3 günlük turlar şeklinde. Kısaca evde sadece valiz koyacak kadar yer bulunan herhangi biri hiç zorlanmadan 15 günlük kira parası çıkaracak, sadece güvenli bir yer olsa yeter.
hocam travelden sonra 15 günlük ny için ne kadar para ayırdın