Kardeş ben de los angeles'tayım. Ozman'ın ayarladığı oteli 5ncü gün polis bastı, oteli kapattılar. Sabahın köründe valizler dışarda kaldı, işe gitmem gerekiyor. Valizi daha yeni tanıştığım 2 türkün odasına bıraktım güç bela, oradan işe geçmem gerekiyor. mail attım, ilgilenicez diyorlar. kardeşim neyle ilgileneceksin, sen bana barınma garantisi vermişsin git herhangi bir otele yerleş, biz sana bir yer bulana kadar orada kal ücretini biz vericez demen gerek. İşten gecenin bir vakti çıktım, bir sürü yer baktım yok. Sokakta sabahladım. Ozman'a sorsan, en ucuz yeri ayarladık daha ne istiyorsun derler, 8 kişilik odaya ki torbacı bile vardı odada günlük 30 dolar veriyordum en ucuz dedikleri otel bu, halbuki ozman başka bir gruba 400 dolarlık yer ayarlamış bizim haberimiz yok. Kısacası ozman bu sene o kadar çok insanı madur etti ki tarifi mümkün değil. Sana Ayarlıycaz, halledicez derler oralı olmazlar, ondan sonra gelirsin sen foruma yazarsın 2 gün sonra bakmışsın cevap vermişler altına. Keşke burada itibarınızı kurtarmak, yeni müşterilere şirin gözükmek için gösterdiğiniz çabayı gönderdiğiniz müşterilere de gösterseniz, keşke. Sana da geçmiş olsun kardeşim, inşallah bir yolunu bulup işlerini yoluna koyarsın.