merhaba herkese, ben de bir arkadaşımla birlikte kitty hawk tayım. wings te çalışıyoruz. evi geçtim civarda dahi türk yok. wingste çalışanlar bilir, iş çok sıkıcı bi de bizimki en büyük store olduğu için büyük bi deposu var, ml gelp gittiği zamanlar kolilerle boğuşuyoruz yorucu da oluyo. çevrede insan olmaması ve ulaşımın sıkıntı olması dışında buralar güzel baya. sound'a doğru ilerledikçe kartpostallardaki manzaraları görebilirsiniz, body board da alın derim kesinlikle okyanusun tadı başka türlü çıkmıyor. bir hafta 10 güne ssnlerimiz gelicek wallmarta başvurucaz, bisikletle 15 dakika bize. çünkü wingsin çalışma koşulları çok sıkıntılı. her 8saatte yarım saat mola alabiliyosunuz o da clock out yaparak. arasıra menjerlerle de sıkıntımız oldu. haftada 56 saat çalışıyoduk 48e düşürdüler hatta. bir de bikaç kişi taksi tutun duck a gidin iskelede orda burda kalbalık inan topluluğu görmek istiyosanız benim şimdilik bildiklerim gördüklerim bunlar. programım uyduğ zaman da gelicem bi akşam yemeğine, görüşmek üzere