eğer biletini kendin tr de bir acentadan aldıysan biletin uzerinde numarası vardır. ara onları değişikliği yaptır cezasını da kredi kartıyla ödeyebilirsin. veya tr deki wat şirketin almışsa onları ara onlar alsınlar kredi kartı bilgilerini ver de, veya havayolunun 24 saat ulaşabileceğin ve bilet alabileceğin çağrı merkezi vardır onu arayıp yine kredi kartını kullanarak telefonda bu işi halledebilirsin. aklıma gelen bir başka şeyde havayolunun sitesine girip bilet değişikliği yapmaya çalışmak. olur mu bilmiyorum ama en son söylediğim iki yolu hemen deneyebilirsin, diğerlerini de tr de mesai başlayınca.
bu arada kredi kartı kullanmıyorsan da aileni ara onlarda değiştirebilir biletini. senin herhangi bir çıktı almana gerek yok, aynı bileti kullanarak uçağına gidebilirsin ve e-bilet numarasıda aynı numara olacaktır. Daha önce bende erken dönmem gerekmişti ve aileme söylemiştim 150euro luk bir ceza ile bileti değiştirmiştik.ve ben hiç bir çıktı almadan eski biletimle check-in yapıp tr ye dönmuştum...
Bu arada erken dönmenin sebebi özel değilse nedir acaba ? özelse de hayırlısı olsun.
Bookmarks