Alıntı mcbk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar search kısmında çürüttüm dirsekleri bazılarının cevabı var ancak tam bi randıman alamadım, malum yarın da yola çıkıyorum, son dakika yardımları çok makbule geçecektir. Kısaca özet vermek gerekirse, wisconsin wilderness ta cankurtaranlık yapıcam, bugün sınavlar projeler sonunda zaman bulup bi havuz yaptım okulda, 5 yıllık sigara geçmişi, bira göbeği, 1.91 boyla gelen 96 kilo gibi gereksiz bir irilik sonucunda hayata küsmeye doğru yaklaştım sorularım gelsin o zaman:

1- wilderness'ta 300 metrelik bir yüzme bekleniyor, ancak bugün 2. turda yani 100. metrede ciğerleri havuza bırakıp çıktım, sizce nolur bu işin sonu?

2- gidince kalacağım yer hala belli değil, bu yüzden I-94 kartına ne yazmam gerekiyor, yazdıktan sonra bir de sevis kaydında bu adres olayını ne yapmam gerekiyor?

3- adres değişikliği yaparsam bunu hangi mercilere iletmem gerekiyor, neler yapmam gerekiyor?

4- uçağa binerken sigorta ile ilgili çıktı olsun yazanlar var, ne şirketten dediler öyle bi şey ne de daha önce duymadım, var mıdır aslı?

bu sorulara cevap verebilirseniz çok sevinirim, hadi eyvallah
1. Yüzemezsen cankurtaran olamazsın diyebilirim. adamlar o sınavlara çok önem veriyorlar.

2. Çalışacağın yerin adresini yaz geç. Sevis kaydını vardıktan sonra 7 gün içinde yapman gerekiyor. o zamana kadar da nerede kalacagın belli olur heralde ?

3. Adres değişikliği yaparsan da sonradan bunu bir yere bildirmene gerek yok ama içim rahat olsun diyosan sponsora e-mail at. Ama sonra oda der ki şuraya gir şunu güncelle şunu değiştir uğraştırır yani. adres değiştirirsen de değiştir. bişey olmaz.

4. Sağlık sigortası ile ilgili çıktıyı alma imkanın varsa al yanına. yoksa çok önemli değil.