Arkadaşlar mrb.Ben 2008 ve 2009 yazları Cedar Pointte çalıştım. İkisinde de ride host olarak görev yaptım. 2008 de Power Tower da 2009 da Demon Drop ta çalıştım. Ama demon drop sanırım artık yok çünkü benim ayrıldığım zaman satılmıştı =). Cedar Poninte dair bir çok bilgi ve tecrübe edindim. Araba kiralamadan satın almaya vs.
Nese çok uzatmadan konuya giirmek istiyorum. Daha önce giden ve araştırmış arkadaşlarım bilir ki burdan sizi en gönderecek olan en iyi wat acentası bile malesef siz oraya ulaştığınızda karşılama ve yol gösterme imkanına sahip değil.
Bu konuda daha önce work and travelcı arkadaşların sorunlarını takip eden ve orada yaşan bir Türk ailesi bu konularda yardımcı olmak için küçük bir danışmanlık şirketi kurmuş (SADECE CEDAR POİNT İÇİN) ve Cedar Pointe gitmek isteyen arkadaşlara havaalanında karşılayıp yerleştirmeye,valiz çalınma problemlerinde yardımcı olmaya ve her türlü sorunda rahatça ulaşabilmeye varana kadar yardımcı olmak istemiş. Eğer sizde oraya gittiğinizde çok daha kolay ulaşabileceğiniz bir kişi olsun isterseniz sizlere yardımcı olacaktır.

Her türlü sorularınızı canerdanisma g mail adresinden kendisine iletebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz..

Gidecek olan arkadaşlarıma bol bol eğlenceler... Millenium Force ve Top Dhrill Dragster ın tadını çıkartın =)