jesuscane Nickli Üyeden Alıntı
bayadır foruma giremiyordum, yazılanlardan haberim olmadı. BEnim tarih sıkıntım yoktu, daha doğrusu yokmuş sanıyordum. Ben son sınıfım, mezun oluyorum bir aksilik olmazsa o yüzden dönüş konusunda sıkıntı yoktu, yoktu diyorum ama aslında varmış. Sorun da vizeden kaynaklanıyormuş, 17 ekimde vizem doluyor ve 31 ekime aldığım uçak biletini iptal edip 15'ine çektim, 100 euro ceza ödedik thy'ye Buradan adana ozman'daki çalışanlara kucak dolusu sevgilerimi gnderiyorum bu yüzden =)
Ayrıca seneye work and travel'a ilk defa gitcek olan varsa firmaların biz pahalıyız çünkü daha kaliteliyiz szlerine itibar etmeyin, hepsi palavracı. Çünkü her firma 200-300 kişi ile ilgileniyor. Sen pahalı verdin seninle ayrı ilgilenicez meselesi değil, ben 2500 tl verdim ve kimse bana vize bitiş tarihimden önceye uçak bileti almam gerektiğini söylemedi ya da başka bir arkadşaıma yanlış adres verip evraklarını başka bir kişiye gönderen firma 1800 $. Onun için işi seçme opsiyonunuz olan en ucuz yere gidin derim ben.
Ayrıca buradaki Türk arkadaşlarla da irtibat halinde olacağımıza inanıyorum, ben pasific park'ta çalışacağım. 1 haziran'da yola çıkıyorum, eğer elinde los angeles'ın toplu taşıma araçları haritası olan biri varsa link atarsa sevinirim, zira henüz havalimanından kalacağım yere nasıl geçeceğimi öğrenebilmiş değilim =)
Bookmarks