Makroklima haklı. Hiç tanımadığın birinin aracına binmektense toplu taşımayı tercih etmen çok daha sağlıklı olacaktır senin açından. Ayrıca ulaşım hakkında tüm ayrıntılı bilgilere maps.google.com aracılığı ile ulaşabiliyorsun. Gitmeden önce yol haritanı çıkarır, ayrıntılarını yazarsan elinle koymuş gibi varırsın gideceğin yere

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi ben bunu anlamadım seni gelip biri alacak ve götürecek. Hiç tanımadığın biri peki nasıl güveneceksin buna. Ya gelen adam kötü biriyse ya araba dandikse ilginc en güzeli toplu taşıma kullanmaya çalış böyle bilmediğiniz şeylerle uğraşmayın. ABD gidenler bilir özellikle cimbomlu tempus and me orada hiçbir şey liste fiyatından satılmaz mc donalds da bile sana 75 demiş olabilirler ama onu ekler bunu ekler vergi koyar 200 doları sana ödetir konuşamazsın bile

Tempusa katılıyorum muhtemelen bu adamlar birkaç kişi ile anlaşmalıdır. Ya hacı havaalanına biri gelmiş git al falan diyordur. Sansına evinde ailesi ile oturan biride gelir belki ya da tv karsısında göbeğini kaşıyıp bira içen biride