Alıntı beysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık.Biraz da ben ekleyeyim

1-El çantanıza sıvı eşya koymadığınızdan emin olun.

2-Aktarma esnasında uçağın geleceği kapıya gidin ve o kapıya geleceğinden emin olun. Ordaki görevliye sorabilirsiniz.

3-Eğer valiz kontrolünde görevli polis birşey almak istiyorsa itiraz etmeyin.Üstelemeyin işlem yaparsa uçağınız kaçar. Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın.

4-Gayet sakin olun valizini alırken, yıllarca seyahat etmiş havası verin kendinize, şüphe çekmeyin, şüpheli bi haliniz varsa polisin dikkatini çekcektir ve valizinizi arıcaktır.

5-Bir sonraki adımı her zamna birilerine sorarak devam edin, kafanıza göre sağa sola gitmeyin.

6-Türkiyede başınız sıkıştığında arayabileceklerinizin ve şirketinizin telefon numaralarını, sponsorunuzun telefon numaralarını, çalışacağınız iş yerinin telefon numaralarını ve ABD de tanıdığınız varsa arkadaşınız filan onların telefon numaralarını bir alınız.

7-İndiğinizde valizinizi kontrol edin, valiziniz kırılmış mı bakın kırıldıysa havayoluna rapor tutdurun. hakkınızı arayın.

8-Aktarmalarda havayolu şirketi tarafından kaynaklanan rotarlarda havayolu şirketinin size konaklama vermekle yükümlü olduğunuz unutmayın. Hakkınızı arayın. 3-4 defa belki 5-6 defa farklı kişilerden konaklama isteyin. Ben 4. de almıştım

9-Uçakdan inerken üst taraflara eşya koyup koymadığınızı kontrol edin. (600$ lık footğraf makinasını unutdum Allahdan son anda alabildim).

10-ABD ye girişte pasaport ve evrak kontrolu yaparken kırmızı çizgiye dikkat edin ve gerisinde durun. İşlemler bitdikden sonra arkadaşınızı filan beklemeyin yolunuzua devam edin.

benden bu kadar şimdilik aklıma gelirse editlerim.
son anda farkettıgıne gore unutmamıssın bılgıler ıcın saol

All i wanted in life is only to feel so free ..
Feel so free.. feel so free..Yeahh..
Living in a world with love i need..
You will need..You will need..

Up to the sky..Out of mine mind..
it's a Beautiful Beautiful life...
Feeling so fine..till the sunshine .. it's a Beautiful Beautiful Life...
Up to the sky .. up to the sky .. up to the sky..
What a Beautiful Beautiful Life...

http://www.youtube.com/watch?v=U7_yDwFfgtI