Merhaba arkadaşlar,forumun hepsine 3 gündür göz atıyorum ve kafamda cevabını istediğim soru hakkında net bir sonuç canlanamadığı için bu konuyu açmak istedim..ben bu yazla birlikte 3. kez work and travel yapacağım ve bu yazki wat'dan sonra bir yıl ispanyolca öğrenmek için dil okuluna gitmek istiyorum fakat bazı arkadaşlar wat ile gidip vize değişikliği yapmanın sakıncalı olduğunu yazmışlar.tr ye dönüp burdan vize alıp geri gitmemin daha akıllıca olduğundan bahsedilmiş.Şu an anadolu üniversitesi ingilizce işletme 2.sınıf öğrencisiyim ve mezun olduğumda abd de iş bulma gibi bi problemim yok sizce vizemi gittiğimde değiştirmeli miyim yoksa wat'ı yapıp dönmeli miyim.mezun olduktan sonra sen bizi kandırmışsın 4 ay diye gidip 1 yıldan fazla kalmışsın deyip vizemi vermeme gibi bi şey yaparlar mı?Ayrıca kız arkadaşım amerikalı ve evlenme teklifi etmişti son gittiğimde ama evlendikten sonra benim sayemde kaldın deme ihtimalinden dolayı kabul edemedim Çünkü bunu edme potansiyeli çok yüksek.ailevi nedenlerden dolayı diye mezun olduğumda olabileceğini söyledim.Bu olayı göz ardı edip evlenirsem veya niaşnlanırsam burdaki herifler kıllanıp bu buraya yerleşecek gibi bi düşünceye kapılıp tr'ye gidiş dönüşümde vize alırken veya uzatırken sorun çıkartırlar mı?Sizce ne yapmalıyım?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..