Evet arkadaşlar Wat sezonuna sadece 2 ay kaldı..Forum gayet sıkıntılı başlıklar icermekte belgesi eksik olanlar ucak bileti arayanlar falan.Bu başlık arada rahatlama başlığı olsun daha da önemlisi bu sıkıntılarla boğuşan watcı adaylarımızın emeklerinin sonucunda neyle karşılacaklarını gösterelim..
Aslında Fiorex Cesur Ol Foto Paylaş diye bir başlık zamanında acmıştı ama o başlık bazılarının hoşuna gitmedi..Bu başlıkta ondan farklı olarak kendimizin Amerika'da cekmiş olduğu herhangi bir fotoğrafı paylaşacağız oraya ait bir bina bir doğa resmi her ne olursa..
Her gün bir fotoğraf atarak güncel tutmaya calışacağım ama diğer deneyimli watcılarımızı da katkı yapmaya çağrıyorum..Ne kadar cok gelirse o kadar hoş olacaktır.Fotoğraflarımızın boyutlarını kücültüp atarsak sayfanın yapısı bozulmayacaktır.İlk fotoğraf benden geliyor elbette..
FOTOĞRAFLARIN İZİNSİZ KOPYALANMASI VEYAHUT ALINTI GÖSTERİLMEKSİZİN DİĞER FORUMLARDA PAYLAŞILMASI DURUMUNDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.
New Hampshire/North Conway
Hikayesi: Prof. Makinayı boynuma astığım ilk günü arkaya kız atmış motorlu abimin gayet karizma olduğunu düşünüp yola inerek fotoğrafını cektim..Pek hoşuna gitmedi hafif yavaşladı dedim aha da çattık..Neyse ki kız arkadaşı arkadan bişey söyledi de basıp gittiler 
Uploaded with ImageShack.us
Bookmarks