Arkadaslar merhaba,ben houston'a gıdıorum 19 gun sonra ve hala konaklama sorunum var.bır unıversıtenın dıl okuluna egıtıme gıdecegım ve okul dil egıtımı ıcın gelen ögrencılere campus ıcı konaklama sunmuyor,bunun ıcın bana bı sayfa gonderdı ıste homestay houston,apartments houston gibi siteler var anlasmalılar mı bılmıyorum,sitelere gırdım özellıkle homestay olayı bıraz ılgımı cektı.amerıkalı aıle yanında kalıyorsun kendıne aıt odan ve banyon oluyor,eger sabah kahvaltısı ve aksam yemegı secersen 650 dolar aylık istiyorlar,eger yemek olayını ben hallederım dersen 500 dolar.gece gırıs cıkıs sorun olmaz dıyorlar yeterkı sesız olunması sartıyla.sıtesınde neden bızı secmenız gerekıyor tarzı bıraz da pohpohlamayla ıste amerıkalı aıle ve heran konusma fırsatı gıbı seyler,bıraz da amacım dogrultusunda hoş gıbı duruyor,bazı aıleler yemegı kendının yapmana ızın de verıyormus.ama ıste onceden konusman gerekıyor.sımdı arkadaslar sızden sızın tavsıyelerınızı almak ıstıyorum.ne dıyorsunuz dusuncelerınız onerılerınız ,yardımlarınız.