Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkesın tabı kı aklı var da abı sımdı ben de ılk wat a katılınca hıc bılgım yoktu herseyı de bılemıyorsun yasadıktan sonra aklın basına gelıyor..keske bu forumu daha en basında sırketımı secmeden tanıyabılseydım ben bu forumu cok sevıyorum desteklıyorum da ama konuyu acan arkdsa 1 yerde katılıyorum sadece o da forum dırekt reklam yapıyor demıyorum reklam da yapar butun forumlarda var bu ama facebookta bıle ogrencılerın grubunu kurdugu magdur oldukjlarını dıle getırdıgı bır sırket hakkında forumda 1 tane bıle olumsuz yorum yapılmasına ızın verılmıyor cunku forumun sponsoru ama gerektıgınde forum objektıf de olmalıdır bazı yorumların sansurlenmesı kotu.. 1 tane bıle kotu yorum yapılmamısmı forumda sozu edılen sırket hakkında garıp bulamıyorum ..
bence isim soyisim vererek belgeler ile bildirirse sanırsam silmezler burda siteyi savunduğum anlasılmasın ama bu şirketlerin hepsi alacaklarına şahan vereceklerine ...... kargadır. yani başlarına bişey gelse hemen mahkemeye veririz derler. ama öğrenciye birşey olsa bizim sucumuz değil derler.