Alıntı resistance61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ophelia23 tek başıma kaldım dedimişsin.nerde kaldın? kalcağın yeri nası buldun?haftalık ne kadardı ücreti?
tek kaldım derken ben bi arkdş grubuyla gitmedim yalnız gittim, ve tek kalmadım odada tabi 2 kişilik oda tuttum. 4 kişilik ve 2 kişilk oluyo odalar. evlerin odalarını tutyosun. ben fuarda daha önce gitmiş biriyle tanışmıştım,o arkdaşım kaldıgı yeri tutucaktım, adres+telefon fln almıştım ondan. yani onun sayesinde gittiğimde o adresi buldum, evsahibini aradım ayarladım öyle. ama daha önceki sayfada da söyledim. siz indiğinizde arıyosunuz moreys den gelip alıyolar sizi otobüs terminalinden zaten arabayla 5 dakka bişey. sizi aldıktan sonra ofise getiriyolar ve ellerindeki boş ev listelerinden sizi götürüp gezidiyolar varsa beğendiğiniz ev vs aynı gün içinde tutup yerleşiyorsunuz. geç tarişhte giderseniz haziran sonu gibi onların elinde ev kalmıyo. o zamanda sokağa çıkıp sokak sokak dolaşıp bulucaksınız. ama her yerrrrrrr ev ve kiralık oda dolu. orası tamamen bunu ticarete dökmüş bi tatil yeri. yani MUTLAKA bulursun. ben orda yüzlerce insan içinden ev bulamayıp döneni görmedim rahat ol ok