Benim tam olarak bu konuyla ilgili olmasa da bir sorunum var.Ben Amerika'dayken bir tane bank of america hesabı açtırdım ve tabii ki yanında da debit kart.Türkiye'ye dönmeden hemen önce new york'tan kapatırım dedim ama new york'ta çok arasamda bank of america şubesi bulamadım.telefonla arayıp halletmeye çalışsam da bozuk ankesörler filan falan derken kapatamadan Türkiye'ye döndüm.Problem de burada başlıyor.böyle bir tecrübeye sahip olan var mı?ben ileride bir problem yaşar mıyım?bir arkadaşımın dediğine göre her para yatırmadığın ay 9 dolar düşüyormuş ve ben kartı kapatmadığım sürece bu işlem devam ediyormuş.Sizce ben ileride bir yasal problem yaşar mıyım?
yoksa kapatmayıp bu aralar elime geçecek olan Amerika'daki ev depozitosunu bu karta mı yatırayım.onu da nasıl yatıracağımı bilmiyorum ya. oda ayrı bir konu.
Sonuç olarak bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa memnun kalırım.Çünkü 10-15 gün içerisinde askere gidiyorum ve gitmeden kurtulursam bu dertten güzel olacak.şimdiden teşekkürler.
Bookmarks