Alıntı kucukkaset Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizde düşünüoduk boston ama biraz pahalı geldi diger yerlere göre ev kiralarıda otel paralarıda herkes farklı bişe sölüo ztn kafamız karıştı craigslistten ev fiyatlarına baktım diger yerlere göre pahalı ama çok güzel bi yer oldugunu herkesten duymak mümkün...
boston şehir merkezine gidecekseniz kiralar her şehir merkezinde oldugu gibi pahalı olacaktır...ama cok güzel bi şehir ny a göre cok daha az trafik var ve daha güvenli..gay i biraz fazla sadece

Alıntı beTuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba
ben 2011 de boston'a gitmeyi düşünüyorum. off günlerimde bostondan nyc ye geçmek çokmu pahalı olur?
Sizce boston nasıldır? En hareketli eğlenceli bölgesi neresidir? birde kiralar pahalımı? bir arkadaşımla beraber gideceğim ya otelde yada bi kçk ev bulursak orda kalmayı düşünüyoruz yemk açısndan brz pahalı olmasn dye ev istiyoruz ama kiralar hep pahalımı evlerin?
Boston South Station dan(like esenler otogar) nyc e saat başı otobüsler kalkmakta çin otobüsleri 15 dolar çin mahallesinde duruyor yanlız ve otobüs çinli kaynıyor..diger firmalarda (peter pan vs) ise 20-25 dolar arası onun dışında bu firmaların biletlerini internet üstünden alarak 15 dolara getirebilirsin..6-7 saat sürer ama gidecegin saate baglı olarak nyc girişinde trafige yakalanman mümkün.. kiralar dedigim gibi merkezde olursanız elbet pahalı olacaktır..

ek olarak New England bölgesinin en büyük outleti Wrentham premium outlet boston şehir merkezine 1-2 saat uzaklıkta..ben gittim çok büyük ve hemen her marka var..