Meraba arkadaşlar, en sevdiğim şehir olan Chicago'da kalacak yerle ilgili başlık olmadığını farkettim. Bana daha önce gitmiş bir arkadaşım önerdiği için ben Hostelling International'da kaldım, 3 gece kaldım hem de. Kesinlikle Amerika'da kaldığım en güzel, en temiz ve en ucuz hosteldi. Madde madde anlatayım:

- Konum olarak da harika bir yerdeydi, Chicago'nun oldukça küçük olan downtown'ının ortasındaydı. Tüm metro hatlarının birleştiği Loop'un içindeydi.

- Günlük 35 dolardı galiba. Chicago için oldukça ucuz.

- Kahvaltısı vardı, muffin, donut, bagel, çay kahve, reçel vs, eksiksiz bir kahvaltıydı.

- 8 kişilik oda seçmiştik ama ev sistemi gibiydi. Bir odaya giriyorsunuz, 5 kapının birleştiği bir hol çıkıyor karşınıza. Bir tanesi banyo-tuvalet, 4 tanesi de 2 kişilik kilitli odalar. 2 kişilik özel odada kalmıştık yani anlayacağınız.

- Tabu, Monopoly gibi oyunlar, langırt masa tenisi gibi masalar, gitar piyano gibi çalgılar da vardı herkesin kullanabileceği.

- Sears Tower'a ve Hancock tower'a 11-12 dolara bilet satıyorlardı, normal fiyatları 16-20 dolar.

Ben kesinlikle tavsiye ediyorum bu hosteli, bi daha olsa yine orda kalırdım. Diğer hostellerde kalan arkadaşlar da düşüncelerini yazarlarsa güzel olur.