Öncelikle yanlış yönlendirmiş olmayayım fakat, hiç bir sorun olmuyor bence... Ben pek birşey getirmedim sıkıntı olarak görmüyorum bunu ama yemek kültürleri hiç mi hiç yok...

Ama bence getirin, hani sucuk olmasa da olur ama eğer alma riskleri varsa onu en üste koy ki hemen görüp alırlar belki diğerlerini kurcalamazlar....

Ayrıca hepsini no işaretle "dikkat çekmezsen açıp bakmıyorlar amerikada" bu doğru bence "cool" hareket et "nasıl olacaksa artık bende tam bilmiyoru" bakmadan geçiyorsun....

Bence hiç mi hiç sorun etme, o bavul açma işi adamlar sallamıyorlar, "otorite" onlarda ya istediklerine diyorlar git X-ray'dan geçir diye orada da açıp bakıyorlar, istediklerine de hiç bir şey demeden Amerika'ya salıyorlar...

Yani bence sorun olacak bir durum yok, getiresin varsa illa ki getir, özellikle ben yemeksiz yapamam dersen zor olur getirmezsen...

Son olarak sen "NO" işaretledin adam açtı yemek buldu; ne mi diyeceksin?! Bence anlamamıştım falan dersin(i didn't understand veya could not understand dersin sorun olmaz veya patrona hediye diyebilirsin)

Bunları bildiğim için değil, tecrübe ettiğim için söylüyorm. Orada adamlar biraz "cool" yani olaya alışıklar 100lerle bile ölçülemeyen insan sirkülasyonu var, biz orada kendimizce düşünüp evham yaptığımız için tedirgin oluyoruz bence...