Alıntı fubar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1)International Warranty durumunu birdaha gözden geçir....

2)Hangimiz laptoplarını bu sıcaklarda soğutucusuz kullanıyoruz ki? Ayrıcan benim masaüstünden laptopa kadar tüm bilgisyarlarım AMD arkadaşın intell core 2 duodan daha az ısınıyorlar.

3)HP nin arızalı bilgisayarlarını her bilgisayarcıda görmenizin nedeni büyük teknik servis ağıdır. Arkadaşın türkiye'den aldığı hp laptopu bir öğrenci programı zamanında Makedonyada bozuldu. Makedonyadaki HPnin servisi ürünü alıp yerine idarelik bir laptop verdiler. arkadaş laptopla ülkeye geri döndü laptopu iade etti. Kendisinde Türkiye'^de yeni laptop verdiler.

4) Lütfen linkte gönderdiğin bilgisayasrın özelliklerine bir bak birde arkadaşın gönderdiği özelliklere arada 2 Binlira en az fark var...
1)Uluslararasi garantide kural degismis haklisin. Zaten olsada fazla birsey degismiyor ornegin HDD bozuldugu taktirde garantisini sagliyor fakat parca ABD'den gelecegi icin kargosunu size odetiyor. O da 100$ civarinda birsey tutuyor. Aynisi forumdaki @Roma adli arkadasimizin basina geldi.

2)Ben hicbir arkadasimda ekstra laptop sogutucu gormedim. Bende kullanmiyorum. Herkes gibi bizde Intel-AMD karsilastirmasi yapiyoruz. Her ne kadar 'AMD eskisi kadar isinmiyor' desenizde laptoplarda ozellikle HP'lerde isinma problemi var.

3)Her tamircide HP gorulmesini buyuk teknik servis agina baglaman sacma geldi bana. En cok bozulan elektronik urunun teknik servis agi fazla diye onu mu secmemiz lazim? Verdigin Makedonya orneginde neyi soylemek istedigini anlayamadim?

4)Benim onerdigim laptopta 6 GB Ram var, 1 GB Nvidia Ge-Force GT335 Ekran karti var, ustelik i7 islemci var, bu HP'de L2 Cache Bellek 2 mb. iken benim onerdigimde 6 mb. Yani urunler ortalama olarak ayni kefede degil benim onerdigim daha ustun gorunuyor ve sen 3.000 TL demistin HP'nin muadili olarak Vatan Bilgisayarda 2.000 TL 6 taksit seklinde. Tek farki biri Casper digeri HP bu konuda HP daha iyidir buna birsey demiyorum.

Saygilar.