Arkadaşlar bundan önce 2 sene üstüste estes park colorado ya gittim.Oraları avucumun içi gibi bilirim desem yalan olmaz.YMCA of the Rockies diye bir otel vardır oranın en büyük otelidir estes park a arabayla 5 dakka mesafededir orada çalıştım resepsiyon müşteri ilişkileri vs.Yardımcı olabileceğim herhangi bir sorunuz varsa yazabilirsiniz.
Pahalı konusuna gelmiş muhabbet galiba,hayır kesinlikle pahalı değil şöyle söyleyeyim colorado eyaleti sınırlarında benzin 2.29 civarıyken san francisco da aynı benzini 3.90 a alırsınız.Fakat estes park turistik biyerdir şehir olarak o yüzden birçok turistik mağaza vardır oralar pahalıdır.Gidip t shirt sweat shirt oralardan almayacaksınız.Yakınlarda Loveland,Broomfield,Fort Collins ve Boulder şehirleri var oralarda alışveriş için güzel yerler ayrıca alışveriş mağazaları ve markalar outletler bulabilirsiniz.Estes park yaklaşık 2 2.5 saat uzaklıktadır denver airporttan.Bu bölgede en büyük yaşayacağınız sorun ulaşım sorunu olucaktır.Araba tek çözüm gibidir birkaç arkadaş araba alacaksınız dönerken satacaksınız.Yok arkadaş ben paramı harcamam riske girmem benzin fln şimdi derseniz yapıcak bişey yok ancak 2 3 kere estes park dışına bulduğunuz birilerinin arabalarıyla çıkabilirsiniz,Eş dost yardımı vs.
En temel soruları yanıtlamaya çalıştım spesifik sorularınız varsa bana buradan yazarsanız ben cevaplarım
Bookmarks