Arkadaşlar merhaba,ben 22 Haziran Thy TK005 ile saat 15.15'te chicagoya ineceğim ve oradan Wisconsın Dells'e geçeceğim.

Yapmış olduğum araştırmalara göre Milwauke ve Wisconsın tarafına aynı gün içerisinde ulaşım biz inene kadar Greyhound otobus ve Amtrak tren kalkmıs oluyor...

Wisconsın Dells güzergahı dahil Wısconsın Dellse gıdecek olan varsa benım gibi chicagoda bir gece kalmak durumunda.

Ben araba kıralayıp gıtmeyı dusunuyorum fakat tek yon oldugu ıcın ucret cıkıyor oldukca aynı gun ıcın ınecek olan varsa havalımanında bulusup beraber kıralayabılırız arabayı ve ılk olarak o arkadası gıdecegı yere bırakırım sonra ben kendı yerıme devam ederım.Ya da ayı yere gıdıyorsak zaten sorun yok.
Gecen sene NY da work and travel ogrencısıydım bu sekılde ulasmıstık gıdecegımız yere ve cok kolay olmustu bızım ıcın.

Greyhound otobus 44 USD( 4-5 saat suruyormus)
trende 40 usd cıvar
ve Madisonda wisconsın 20 dolar taxı ucretıde var
bır gece Chıcagoda konaklamak en az 30 dolar
yemek ıcmeyı ve sehır ıcı ulasımıda koyarsan koyarsan bır gun kalmanın malıyetı
120 doları asıyor bu yuzden en mantıklısı ortak araba kıralamak...

İnternational Ehliyetım ve kredi kartım oldugu ıcın kiralama sorunumuz olmuyor bu sekılde gelecek olan varsa ozelden msj atabılır bana haberleselım...kısı bası 40 dolara falan gelır rahat rahat gıderız kendı arabamızla...Ben avısten rezervasyon yaptım kıralama ıcın dırek havalımanından alıcaz arabayı.