@fiorex

Sessiz sedasız ayrıldı görevinden neden ayrıldıgı beni ilgilendirmez haklı sebepleri vardır bu konuya lütfen yorum yapacaksanız neden ayrıldıgı ile ilgili yorumlar yazmayın hem gereksiz hemde bu konuyu acma sebebine gölge düşürmesin rica ediyorum.

ben 2008 de gittim WAT ile TW ilede o zaman tanıştım uzun bi süre ara ara girebildim işten dolayı foruma geri döndüğümde sık sık girmeye başladığımda fiorex fırtınası esiyordu resmen ayrıntılara girmek istemiyorum ama fiorex bu forumu ayakta tutan hareketlendiren ileriye götüren insanların en başında geliyor bence.

her zaman tarafsızlığına inandığım biri kendisi tanışmamamıza rağmen.

son zamanlarda forumu çok takip edemiyorum ama kendisi görevi bırakıyorum diye bi konu açmış ve yoruma kapatmış haklı olarak ama ben en azından su anki yönetimden fiorex'e yaptığı hizmetlerden ötürü bir teşekkür yazısı yazmasını beklerdim baktım ama göremedim böle bişi yazıldıysa ve ben göremediysem kusurabakmayın.

Ben içime sindiremedim bu sessiz vedayı bu şekilde seslendirmek istedim fiorex kendi adını taşıyan bi konu ve altına onu öven yazıları hakdecek kadar değerli benim gözümde eminim yaptıklarının karşılığı olarak görecektir bu konuyu ve mutlu olacaktır.

ben kendi adıma kendisine teşekkür ediyorum yaptığı herşey için...!

yaptığı işleri böyle sağlam yapmaya devam ettiği sürece daha çok başarılara imza atacağına eminim...!

p.s: yazmama kararım devam ediyor fiorex için bir defaya mahsus yazmak istedim sadece...!

eleştirirken olumsuz eleştiririz hep bende öleyimdir ama iyi yapılan işide övmessek daha iyilerini göremeyiz ne demişler "yiğidi öldür ama hakkını yeme"...!