Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam TW chat kısmında Fiorex in verdiği haber hepimizi üzdü. Tabi biz burda ne kadar üzülsekde ABD de ingilizce seviyesi yüzünden işten atılan ve parası kalmayan arkadaşın halini hayalimiz kadar tasavvur edebiliriz.

Dün geceden bu yana ne yapabiliriz diye düşÃ¼ndüm. Hepimiz zor duruma düşebiliriz, hepimiz problemle karşılaşabiliriz ve hatta bazen bunu ailemiz ile dahi paylaşamayız.

Diyeceksiniz şirketler ne güne bunun tartışmasını bile yapmak istemiyorum. Herşey güneş gibi ortada ve açık.

Aklımdan geçen hayalini kurduğum şöyle bir organizasyon olsaydı ne güzel olurdu demeden yapamadım.

Temeli yasalara dayanan, muhasebesi, yönetimi, sekreteri, denetmenleri olan ve herşeyiyle açık olan dernek vari bir sistem olsaydı, başı darda olan ve dün akşamki gibi zor duruma düşen arkadaşlarımıza yardım etseydik, en azından yemek ve kalacak parasını temin etseydik, hayatını bir süreliğine idame ettirecek kadar yardım edebilseydik hoş olmaz mıydı? unutmamalıyız ki parası olmayan ve karnı aç olan insan herşeyi yapma potansiyeline sahip insandır.

Bilmiyorum üye sayısı ne kadar? Ama tahmin ediyorum ki gönüllülük esasına göre üyeler 1 er dolar verse bence hatrı sayılır bir meblağa ulaşır ve arkadaşımız gibi yüzlerce zor durumda olan arkadaşlara yardım ederiz düşÃ¼ncesindeyim.

Nacizane bunlar benim düşÃ¼ncelerim ve görüşÃ¼m.

Saygılarımla.