arkadaşlar ben alaskaya gitmek için kararımı verdim. kesin olarak alaskaya gidiyorum 2 arkadaşımla beraber. gerek mezun.com gerekse workandtravelturkey.com da bu konuyu çok araştırdım. belki sizlerde benim mesajlarımı görmüşünüzdür.

şu anda şirket konusunda çok kararsız kaldım. şirkette karar veremedik.

şirket araştırmalarım sırasında biriyle tanıştım. kendisi üni.öğrencisi. 3 senedir alaskaya gidiyor. ilk senesinde şirketle gitmiş fakat 2. ve 3. sensinde kendisi gitmiş. yani orada çalışacağı fabrikayı bulmuş, ds2019 formuda bulmuş ve wat şirketleriyle anlaşarak vize randevusuda ayarlamış. bu şekilde yanına 2 senedir 10-15 arkadaş alıp gidiyormuş. tabi bunda kendisi de kazanıyor ve yanındaki arkadaşlarıda mağdur olmuyor.

ben bu sene 4.sınıfta okuyorum ve ilk dönemden 1 dersim kesin olarak kaldı. 2-3 tane daha kalma ihtimali var. zaten 2 tane dersten kldığım zaman okulum uzuyor ama nedense 4 ders kalması gerekli diye bi şart koymuşlar. her neyse sonuçta turkiye'ye dönmeyi garantilemek için bi de iş sözleşmesi bulmak istiyorum.

bu kadar yazı sonucunda sonuç olarak şunu sormak istiyorum; benim bu sene son fırsatım olacak, işimi şanslara bırakmak istemiyorum. bir wat şirketin vize görüşmesindeki payı nedir ve bana lütfen bir kaç şirket önerin.