Daha önce 3 kere wat yaptım. Girişte pasaportum yıprandığı için biraz sıkıntı ettiler. Daha doğrusu belgelere bakan türk kadın bunun hali ne dedi? bende "vallahi amerika dışında hiçbir konsolosluğa vermedim. UPS den böyle geldi" dedim
sıradaki bekleyen arkadaşlar falan şaşırdı.
Neyse içeriye girdik. Bu sene peynir ekmek gibi dağıtılan GREEN CARD ve IRAN lı vatandaşların başvuruları sebebiyle baya bir zaman oyalandık. 12 - 12:30 gibi salonda en son ben kalana kadar görüşmeyi bekledim. en son yanılmıyorsam 6 numara yandı.

Merhaba nasılsın muhabbetinden sonra. 3 kere wat mı yaptın dedi. Bende evet dedim. Kafayı sağa sola salladı. Elimde kalın bir dosya hazırlamıştım. Tapular, Çalıştığımı gösteren belge, Banka hesap dökümü, Transkript vs.

Sadece okuyormusun dedi, bende evet dedim. Bir Kariyer ve Eğitim Şirketi danışmanlığını yapıyorum aynı zamanda. Çalıştığımı gösteren belge de o idi. Maaş bordurosu sorunca part time çalışıyorum buradaki sistem abd deki SSN gibi işlemiyor. SSK vs yatırtmıyorum ama çalıştığıma dair belge önünüzdekidir efendim dedim.

Onun üzerine, sana ne tarz bir vize vermem gerektiğini bilmiyorum şuan dedi. Elimden hiçbir belge almadan içeriye gitti. Sonra geldi. Vizeniz onaylandı UPS e gidebilirsiniz dedi. Işıkları ve dükkanı sonra kapattı. Sanırım öğle arasıydı.

Şimdi UPS'i bekliyorum kesin sonuç için.

konuşma ingilizceydi şimdi kasamadım tam çevirip anlatmaya.