ben sana diyorum benden haber bekle diye ama sabırsızsınstar'a ben ayarladım bileti
bu arada @star olsun reklam olsun farketmez çok pis tutuldum yarım saat konuştuk leyla gibi dolaşıyodum ortada ama daha adını bile bilmiyorum![]()
@mustafa:
demişsin ya nasıl oluyor daha yakın mesafe daha pahalı oluyor diye; soyle bir durum var gidiceğin yerler merkeziyse ucuza gidersin mesela thy bilet temin ediyordu new york ve chicagoya gidersen 580 euro yok virginiaya gidicem dersen 700 euro bir de havaalanına göre değişiyor mesela ben cedar point'e gideceklere hep şu güzergahları onerdim
İst-Chicago(O'Hare Airport) ve ya Detroit (Dane Country Airport) yanılmıyorsam havaalanlarının adları buydu..buraya gidin oradan greyhound ile sandusky'ye geçin diyordum çünkü bu iki havaalanı merkezi uluslararası havaalanları ve direkt uçuşları karşılayabiliyor buraya gidersen 580 590 euroya bilet alabiliyordun ama yok ben direkt Clevland'a gidicem dersen o zaman Hopkins Airport'a iniş yapıyorsun ki orası bir iç hatlar terminali yani aktarmalı uçuşları alıyor o yüzden pahalı oluyor .. daha önce verdiğim örnek gibi new york'tan çıkıp doğrudan antalyaya gelemezsin istanbul aktarmalı gelirsin gibi![]()
Bookmarks