Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkdslar moralım cok bozuk eger sırket bana yenı bı ıs bulamazsa bu işe gıdecegım ve sozlesmedede acıkla belırtılmıs 2.iş imkanı yok(kırmız yerler) dıyor 210 usd kazanacagım 100 usd konaklama 15 usd yol gerısıyle gecın..travel ve alısverıse para bırıktıremıyecegım..inşllh kazandıgım para harcamalarımı cıkarırda aılemden para ıstemek zorunda kalmam..cok sınırlıyım sırketın sulalesıne slmlar olsun ıcınden gelen herseyı yazamıyorum..hayallerım falan hepsı cöpe gitti..inşşlh yenı ı bulunur da bu işe gıtmekten kurtulurum ama sanırım sırket benı oyalıyor en sonda da bız sana ıs bulamadık dıyecekler gıbı gelıyor ..oraya gıdınce 2.iş te bakacagım tabı bulabılırsem..buraya daha once gıden bırılerı var mı? bı de google maptan bu iş yerını arıyorum (Employer Name: Magliocca Stores Inc. dba McDonald¹s) bulamıyorum bulan varsa baana haber versın..tek hatam iş secımını sırkete bırakmamdı keske fuarda adam gıbı bı ıs seccesydım gıdıpte..proram ucretını odedım vızeyı de aldım ben uzerıme dusen sorumlulugu yerıne getırdım .herkes en kral ıslerı kaptı kalan kotu ıslerden bırınede bızı yerlestırdınız ..ksura bakamayın bu yazılanları hakettınız!!! şirketın adını merak edenler özelden ulasabılır..

bak kardeşim sen bu şirkete git ve ben bu işi istemiyorum ve kimse bana bu işle ilgili sözleşme imzalatamaz fln de... hiç korkma... eğer vizeni aldıysan sana iş bulmak zorundalar... sen rahat oıl... bilet konusuna gelince de, ucuz olsun diyorsan git 640 dolar NYC bilewtlerinden al... eğer işin başka biyere çıkarsa, oradan aktarma yaparsın ki zaten uzak biyerse aktarma yapıyosun mutlaka.... sakın kabul etme ve gitme böyle bir işe... kızma, darılma ama böyle sesi çıkmayan, mazlum tiplere bu tarz işleri kaktırıyorlar...

*bunlar sadece benim düşÃ¼ncelerim olup, katılmayan arkadaşlar olabilir...