Alaska'da orada yaşayan arkadaşlardan direk alınan bilgiler ışığında yazılmış uydurma olmayan bir yazıdır. 2008-2009 bazı yerler için iyi bazı yerler için kötü bir sezonlardı. Ama şu bir gerçek 2010 kötü bir sezon olacak gibi bu demek değildir ki hiç kazanamayacağız yolunu bulan gene kazanır.

DüşÃ¼ş pink salmon da bekleniyor diğer chum, red ve cohoda azalma olmayacak. Yani gidecek arkadaslar mumkunse fish house dan uzak dursunlar tavsiye boxing line, case up, fresh frozen olabiliyorlarsa ve zoru deneyeceklerse clean up bolumunde calıssınlar.

Kodiak gidecek arkadaslar zaten konaklama ve yemek veren fabrikalar sınırlıdır. Bu yuzden gitmeden once durumunuzu ögrenin derim. Ayrıca bu sene Naknekte is yok gibi genelde self giden arkadaslara rastlayacagız yani Bristol Bay artık bir Türk Gölü !! olmayacak

Cogu fabrika ögrenci almıyor bu yüzden şirketler daha once buraya giden öğrencilerden self formu istemeleri icin fabrikalara rica etmelerini soyluyor şahsen ben 20 kişilik bir liste gonderdim ama personel manager kabul etmedi sadece gecen sene gidenler olabilir dedi.

Buradan her sorunuza yanıt vereceğim lütfen soruları bireysel olarak sormayın fabrikalar hakkında da bilgi isterseniz veririm.