Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: F1-dil okulu

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet f-1 vizesinde sevis ücreti 200 dolar. Bu ödemeyi kendiniz de yapabilirsiniz fmjfee.com ( adı üstünde f, m ve j vizeleri için ücretin yattığı site)sitesinden yatırabiliyorsunuz okulun size gönderdiği ds-bilmem kaç formunun üzerndeki bilgilere bakarak. Ama bu siteye tr den girmek için tarayıcınızın dns ayarlarını değiştirmeniz lazım gelir.

Bu siteden sevis i yatırıp, yatırdığınızdan emin olunca çıktısını alın. Bu çıktı ile vize görüşmesine gidersiniz. Ama US'in sınır kapısından girmek için orijinaline ihtiyacınız var.

Her okulun ister üni, ister dil okulu belli bir başvuru ücreti vardır. ister applicaiton fee ister handling fee diye adlandıralım. Bu ücret her şartta geri iadesizdir. Ama bazı insan evlatları okula yerleşip, başlarsanız bu ücreti ödeyeceğiniz kurs, okul ücretinden düşerler ki bu durum biraz yüreğimize su serper.

Dil okulları genelde ücretlerini peşin alırlar ama siz okula varınca. yani amerikaya gidince.Baştan depozito öderseniz, işlerin olumsuz gitmesi durumunda geri ödeme olup-olmadığını teyit edin. para gitmesin.
    peki dostum bu sevisin geri ödemesi varmı_? Cunku ben son sınıftayım ve 3 yıldır geçemediğim alttan bir dersim war.Cuma gunu sınavına girdim cok kotü gecti yine.Yani geçemezsem yazokuluna kalacam dolayısıyla gidemeyecem.Cok fazla paramda gitsin istemiyorum.

Benim okulum 28 hazıran da bitiyor.Gideceğimiz dil kursuda 3 temmuzda baslıyor.Acaba 28 inden sonra islemlerime baslasam bir ay icinde tum işlerimi halledebilirmiyim
    Konu casanova21 tarafından (18-04-2010 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)