Alıntı borders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kuponları ozellikle bulduğum bir site yok ama dediğim gibi model yada marka adını coupon kelimesi ile beraber google'da aratabilirsin. Sonucları inceleyip aralarından en uygununu secmen lazım.

Diyelim ki DELL'den laptop alıcaz. Google'a girdim, sadece DELL coupons yazdım (eğer inspiron veya inspiron 1525 yazarsan daha iyi bir sonuc elde edersin) çıkan sonuclardan bir tanesi Dell Coupons, HP Coupon Codes, Dell Coupon Code, Deals, Bargains, Freebies oldu. Burada bir kupon için şöyle diyor: ''30% off on select Inspiron Notebooks over $1299, Click Here First, then apply coupon H873GJC2846CV5''. Kuponu bulduk şimdi DELL'in sitesine gidip, bir laptop'ı customize yapıoruz ve kuponumuz sadece 1299$ ve üzeri alışverişte geçerli olacağı için, bu fiyatı yakalamaya veya geçmeye çalışıoruz. Odeme kısmına gecmeden önce Coupon entry die bir kısım oluor. ''Enter coupon number'' diyor, buraya kupon numaramız olan H873GJC2846CV5 yazıyoruz ve %30 indirimimizi alıoruz

arkadaşlar bu kupon işinde bişey kafama takıldı. ben iki tane laptop almak istiyorum. mesela tekinin fiyatı 1299$ ın altında ama ikisini toplamı 1299$ ı geçiyor. böyle iki laptobu almak içinde böyle bir kupunu kullanabilirmiyiz? yoksa bu kuponlar tek makine için mi?