Ögretim üyesi acıgı zaten tüm Türkiye genelinde var, ama artık asistan acıgı da arttı baya. Mezun olan kacıyor veya master/doktorasini yapıp asistanlıgı bırakıyor. Okulda resmie sadece 3 asistan kaldı, ama sadece bu dönem 20 kadar lab ve bir o kadar da quiz/ödev vs okuyacak adam lazım. Gönüllülük temeliyle baslatıldı bu is ve gectigimiz sene ufak tefek torpil haricindegayet iyi yürüttü ögrenci arkadaslar. Yani ortada sigorta, maas vs yok zaten de ama yine de tam yetkiliyiz. Hatta birkac benim dönemim arkadasların labına giriyorum
ve torpil istio cakallar
Zaten torpil olayına hic girmiycem de eger istekli arkadaslar olur de benim eksikligim/yetersizligim/isteksizligim yüzünden iyi ögrenemezlerse onların da vebalini almak istemiyorum. Galiba ögrenebilmeleri icin biraz sert davranıcam
![]()
pardon ben gonulluluk kismini kacirmisim.
Peki.
soruları normal sor, fazla kasma
ama lab. bankosunda en üst çekmecede notlar olmadığına, quize girerken kullandıkları boş kağıdın arkasının boş olup olmadığına, bek'in altında formüllerin kurşun kalemle yazılı olmadığına dikkat et
gerçi sende bilirsin bunları , haha
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
kontenjanlar öyle bi artırıldı ki tabi asistan eksigi ortaya cıkar..
altan alanlarla beraber bi derse 1200 kişinin girdigi oluyor bizim fakültede..
İHE kuyrugu bizim sınav kuyruklarının yanında halt yemiş durumda![]()
bir yerde okumustum, devlet en cok parayi diyanete veriyormus.sanmiyorumki turkiyede akademisyen acigi var.ortada kontenjan yokki akademisyenler girsin.adamlar okuyorlar okuyorlar universiteden sonra 6-7 yil daha, ortada gidecekleri okul yok.sadece universitede boyle degil lise,ilkogretimde de boyle.o kadar ogretmen acigi var ve bir o kadar mezun olmus atama bekleyen ogretmen adayi varken adamlar gidiyor ucretli ogretmen ya da yari zamanli vs. ogretmen aliyorlar.onlarin dusundukleri sey baska.sagcisi da ayni solcusu da.
Peki.
Real-Sevilla
super bi macti![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yumurta haslamak istedim, diyorum yumurta iki dakika icinde nasil hemen kaynadi boyle.meger sicak su koymusum tencereye![]()
Peki.
hade millet ben kaçar, iyi geceler herkese...
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Gunaydin Herkese!!
Şirket Seçim Yönergesi
Günaydın TW![]()
""Let the game begin""
sezon sonunu bekleyelim. Reali hic sevmem![]()
Şirket Seçim Yönergesi
Real de fena takim deil ama Barca kadar istikrarlı degil. Barca alır yine, zaten hak eden de o. Bence Etoyu gönderip İbrahimovic almaları hataydı...
Konu yakuza tarafından (07-03-2010 Saat 01:20 PM ) değiştirilmiştir.
İddaa oynamak isteyen arkadaslara cok güzel banko bi kupon vermek istiyorum.10-20 basabilirler cok güveiyorum.Kuponum söyle:
804-2/2
806-2/2
801-alt
812-alt
Basketbol maclari arkadaslar bunlar cok tatlı bi kupon oldu imkani olanlar oynayabilirler![]()
Whence I Would Like?
oooo sen daha kirkinci mesajinda boyle tuyo verirsen banlanirsin
Bu arada gazetede okudum miamide ewler 35/50 bin dolara kadar dusmus.watta para biriktiren olursa alsin gelirken birtane.bu ewler zamaninda 150bin dolara satiliyormus.Birsey merak ettim, amerikadan ew almis olsak bize kolayca vize verirlermi acaba...
Peki.
odtulu dediginden birsey anlamadim ?
Peki.
Bende yavaş yavaş çıkıyorum evden hade hayırlısı![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
İyi görüşmeler bakalım bilet kimin olacak.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
sanmiyorum o kadar cok ugrastiracaklarini.ehliyet alirken sen yabanci oldugun icin o kadar cok sey istiyorlar.turkiyeden ehliyetin varmi bilmiyorum ama turkiyeyle kiyaslarsan eger adamlar saat icinde ehliyet veriyorlar.ben tr de alirken iki ay sinavi bekle,bir ay aciklanmasini bekle, iki ay sonra direksiyona git,daha sonra o kadar parayi biriktir ehliyeti cikarmak icin maliyeye git,foto cektir karakola git.karakol der uc gun sonra gel ehliyetini almak icin.adamlar ehliyeti bedava veriyor birde.yeterki paran olsun kardesim merak etme.paran olduktan sonra senin islerinle ilgilenecek birisini de bulursun.
Peki.
Hatta ülkeye belli bir yatırım yapınca vatandaşlık da veriyorlar. Misal Acun Ilıcalı'nın Miami de sanırım 10 civarında mülkiyeti olmuş. Vatandaşlığa geçebilir de zaten öyle adamlar vatandaşlığa geçse nolur geçmese nolur... Zaten istedikleri zaman gidebiliyorlar![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
o belli bir yatirim dedikleri ew alma vs. degil.isyer kuracaksin,isci calistiracaksin, uretim yapacaksin o zaman sana yesil kart veriyorlar.zaten yesil kart almanin bize en uzak olan cesidi bu.en azindan bana gorebirgun yesil kartim olursa ve zengin de olursam;elimdeki yesil karti iptal ettirecem ve yatirim yaptigim icin baska bir yesil kart alacam.kroyum ama para bende
![]()
Peki.
o degilde canim subway den footlong italian bread icine plain chicken pickle olive mayanoize lettuce ne guzel olurdu ya.bu arada turkiyede de varmis diyolar subway bilgisi olan var mi?
bir arkadasim 550 dolar aylik oduyor mortgage sistemine.benim oturdugum ew 600 dolar aylik.yani yasal olarak amerikadaysan kiraya verecegin parayi boyle bir ew alabilirsin ama iki ay aksattinmi banka ewine el koyuyormus ve odedigin parada ucup gidiyormus.zaten amerikalilarin kopek gibi calismalarinin bir nedeni de bu mortgage sistemi.yalniz habere gore 35 bin dolara ew diyor;bu ew olsa olsa iki oda bile degildir herhalde ya da en ucra koselerde biryerdir.
Miami'de fiyatlar 35 bin dolara indi - Milliyet.com.tr
Peki.
miami'de 35$??? ruyami bu?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
Cem Tv yi açarsanız Orhan Çekiç in ermeni sorunu hakkındaki görüşlerini dinleyebilirsiniz...konu kapanmış gerçi![]()
o konu ermeni meslesinden kaymisti baska yerlere![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 35 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 35 misafir)
Bookmarks